tisdag, maj 08, 2007

Utvecklingsstördtrött.

Jag har sovit på tok för lite i natt. Drömde till och med marddrömmar, något som typ aldrig händer. Väl på jobbet var det full fart framåt. Och jag har hunnit med hundra saker idag. Redan. Och det är tur det, för om det varit hektiskt tidigare så är de inget mot va de här två veckorna kommer att bli med två tidningsproduktioner.

Karin kanske kommer hit på söndag. Tjiho va roligt. Jag ska också testa Limbyråden och om hon kommer så tar jag med mig henne och lever lite lyx. Här följer en beskrivning av "stugan":

"Kronjuvelen bland Grönklitts uthyrningsstugor, Limbygården, med sina 520 kvadratmeter börjar ta form. Invigningen är planerad till andra veckan i mars 2007. Här kommer att finnas all tänkbar lyx i en rustik förpackning direkt utanför pisten. Hantverk i toppklass och en oslagbar panoramautsikt över Orsasjön och Siljan. Med 520 kvadratmeter yta är den Sveriges största pistnära uthyrningsstuga. 24 bäddar i tolv sovrum med fantastiskt komfort och ett utbud som lämnar inget i övrigt att önska. Jacuzzi, relax med bastu, lyxutrustat kök, storbilds-TV med mera. Ja, till och med egen helikopterplatta. Perfekt för företag och grupper med höga anspråk."

Där kommer vi nog att trivas.

1 kommentar:

Anonym sa...

Jag kommer definitivt att trivas. I min VCT-overall.