söndag, maj 06, 2007

Stora skrivardagen

Tryckning i morgon betyder att tidningen måste sättas ihop idag. Det ska göras nu. Och jag ska skriva de sista texterna. Jag vill egentligen inte men det känns ju verkligen som att jag inte har nåt val, haha.

Igår var en riktigt skön lördag. Jag gjorde exakt ingenting. Somnade vid halv tolv och vaknade utvilad klockan åtta i morse - utan klocka. Nu börjar jag fundera på att lägga ner det här med fest. För gud så mycket mer man får gjort på helgerna om man inte kalasar hela tiden. I morse tog jag och Stefan ett beslut om att vi skulle lugna ner oss lite. Men, det känns som om vi glömt det beslutet till nästa helg. Då är det ju eurovisionsschlager!

Medan jag är på jobbet idag så ska Stefan fixa med vår nya bil. Nu tänker man ju kanske att det kunde vara något vrålåk eller i alla fall något nytt. Men si inte de. Det är en Subaru. En pickup. Från nittonhundrafrusitfast. Vi (Stefan) har ju länge tänkt skaffa en pickup inför husbygget. På SLIK-festen förre helgen blev han erbjuden att köpa den här Subarun. Det är en rostig sak som vi får köpa. Jag vill inte ha en rosthög. Jag hade tänkt mig en ny, fin pickup. Men nej, det jag fick är en rostig Subaru. Kul. Dessutom blir det ännu en bil på vår gård. Som tur är så läggs gamla dut:en ut till försäljning idag. Jag ska gladeligen åka hem och ta bilderna i eftermiddag så att vi blir av med den. Puh.

Inga kommentarer: