fredag, maj 11, 2007

Jag checkar ut

Puh, vilken vecka. Och aldrig har tiden gått snabbare. Det var nyss måndag och jag satt och pustade ut efter tidningslämning. Nu är det fredag, vips. Jag hade egentligen tänkt åka hem för en timme sen men nu är klockan över halv sex, som vanligt med andra ord. Det finns så mycket att göra och så lite tid. Nu tänker jag dock checka ut för veckan, även om det blir lite helgjobb. Det är i alla fall roliga helgjobb.

Ikväll har Stefan föreslagit middag ute på restaurang. Aldrig har det förslaget låtit bättre, för jag har ingen som helst ork att kocka. Kanske hoppar vi på våra hojar och cyklar till stan, så att vi kan förtära alkoholhaltiga drycker på restaurangen. Mesat troligt är dock att vi tvingar någon att köra.

I morgon tänker jag sova lääänge. Ska bli ofantligt skönt. Sen tänker jag inte göra många knop. Kanske en sväng på stan, är på jakt efter ett snyggt svart baslinne. Jag har bara vita. Det blir nog en solning också. Dags att bli vårfräsch. På kvällen ska Stefan bort på kalas med sin idrottsklubb. Just nu känns det som om jag kommer att tillbringa lördagskvällen i soffan med eurovisionsschlagern. Men, det finns ju risk för att det blir utgång. Så synd att Anna fick lov att vara och jobba i helgen, annars hade vi invigit hennes nya balkong. Hoppas också få fira Linda snart som fått världens jobb; försäljnings- och marknadschef för Ski Star. Hon är så duktig så det är hon värd. Av rent egoistiska skäl är det dock tråkigt att hon lämnar näringslivet i Mora, för där behövs hon. Som tur är bor hon dock kvar! Grattis Linda, du är bäst!

Nu väntar världens bästa sambo på mig.

Inga kommentarer: