torsdag, maj 03, 2007

Feber kommer alltid olägligt

Igår stod jag och skröt om att jag aldrig är sjuk. Tji fick jag för i går kväll kom febern smygande. Trots 12 timmars sömn så bestod febern i morse. Med tanke på rådande arbetsbelastning finns det inget som heter hemma från jobbet i mitt liv. Så det var bara att åka till jobbet. Jag har löst det hela genom att gå på febernedsättande Alvedon.

Dagen har varit bra. Roligaste var att träffa Mora IK:s nya tränare Magnus. Han var väldigt trevlig och öppen när jag intervjuade honom. Verkar som om de fått en bra ny tränare, grabbarna i laget. Igår fick jag mail från den förre tränaren Harri, som hade det bra hemma i Helsingfors.

Nu ska jag snart åka hem och vila. Känner mig i akut behov av det. Längtar efter att krypa ner i soffan med Stefan som just nu sitter i en traktor. Japp, min kille åker traktor. Kanske det roligaste på länge. Anledningen till bondfärden är att han ska hämta en byggställning i Nusnäs. Och det är ganska långt dit från oss. Stackarn får åka traktor i en timme, enkel tur. Sen ska han tillbaka. Känns som om han kommer att vara ganska less när han kommer hem.

Idag blir det bulgur till middag. I love bulgur.

Inga kommentarer: