måndag, maj 21, 2007

Äggoist

I morse konstaterade jag att jag och Stefan sedan i fredags ätit upp ett tolvpack med ägg. Är det verkligen normalt? Snacka om äggoister, haha. Gott är det i alla fall, oavsett om de är kokta eller stekta. Andra saker som vi har extremt hög konsumtion på är juice, och det är bara Brämhults som duger. Grejen är ju att de är svindyra så det blir några hundra per månad. Där är inte jag den största boven utan min kära sambo som dricker ungefär en liter om dagen. Jag har dock infört en gräns på max två glas per dag, jag blir nämligen så himla lack när juicen är slut när jag ska ha på mornarna. Gränsen efterlevs sådär. De senaste månaderna, sen Loka och Ramlösa slog knut på sig själva för att hitta på nya smaker, så har mineralvattenkonsumtionen nästan blivit ett missbruk. Det går åt minst 1,5 liter per dag. Får jag inte Loka till maten så är inte maten god. Typ. Kanske borde gå över till kranvatten.

När vi ändå är inne på mat så blev jag så himla besviken igår. Jag har länge gott och suktat efter Ballerinas goda muffins med den där härliga nougatkrämen i mitten. Så köpte jag hem en förpackning såna för några dagar sedan. Innan alla hantverkare slukar alla i förpackningen så tänkte jag ta ett smakprov. Usch och fy va de smakade. Liksom bara konstgjort. Nej, tacka vet jag vanliga ballerinakex.

Idag har jag hunnit med att både skicka tidning till tryck och att kolla på fönster. Det är nu äntligen bestämt vad de blir för fönster, de blir svinsnygga. Det enda som inte är bestämt är vad vi ska ha för balkongdörr uppe men det ska vi (förhoppningsvis) komma överens om ikväll. Om jag orkar. Just nu är jag nämligen så trött att jag håller på att trilla av stolen.

Inga kommentarer: