tisdag, maj 22, 2007

Lapplis-helvete

Jag har varit så nöjd över att Diös fastigheter, som förvaltar den lokal jag hyr, inte bryr sig om att anställa en lapplisa till parkeringarna utanför. Jag, Johnny och Sune står här utanför jämt utan att betala. Jag brukar oftast stå på motorcykelparkeringen och Johnny har ställer sig lite var stans, till exempel mitt på torget eller på trottoaren. Förra veckan när Jonas var och hälsade på så fick han en bot när han stod på trottoaren. Idag fick Mia en bot. Alltså har lapplis-helvetet varit och lappat bilar. Jag klarade mig av någon konstig anledning. Nu ska jag ringa min hyresvärd och fråga vad han sysslar med, han kan ju inte ta in en p-lisa. Det räcker med att alla andra betalar, vi vill slippa. Det är ju för f-n vårat kontor vi parkerar utanför.

I övrigt så har jag idag haft möte med Posten. Vår ansvarige säljare Carina var nämligen på besök. Väldigt trevlig. Hoppas nu att vi får lite lägre priser. Vid lunch for jag, pappa, Johnny och Mia till Sahlsa och Mafi som hade nåt form av mingel. De bjöd på grillat viltkött i pitabröd, mycket gott. Linda var där och vi hamnade genast i en skvallerdiskussion. Tur att vi ska äta lunch på torsdag, för det fanns en del att prata om. Då kommer också Anna med så att hela blondinligan är samlad. Kul!

Fick nyss mail från Karin. Hon kommer förmodligen upp nästa vecka. Hurra!

Nu ska jag försöka få ur mig lite text till OG-Nytt, känner mig så där inspirerad. Först blir det kaffepaus. Har inte fått något sen i förmiddags och det är en smärre katastrof.

Inga kommentarer: