torsdag, maj 10, 2007

En bild säger mer än tusen ord


Den här mannen och jag är kompisar. Han heter Tåtte och är kanske världens roligaste, på sitt eget lilla sätt. Vi lärde känna varandra när vi var med i samma reklamfilm för ett skoterprojekt förra vintern. Jag fick då åka med Tåtte i hans bil till en av inspelningsplatserna. Efter tre timmar i bil med den karln känns det som om man känner honom. Sen hörde vi ihop på filminspelningen, Tåtte och jag. Efter det har jag fått vara med om många galna upptåg tack vare Tåtte. Jag gillar honom som bäst när han har sin leoparddräkt på sig. Som på bilden. Den kommer han också att ha på söndag när Karin kommer hit. Jag längtar.

Tåttes favoritdryck är Jäger. Jäger och öl måste också vara de ord han oftast säger. Jag brukar försöka förklarar för honom att jag inte tål så många Jäger som han. För att jag då blir ganska berusad. Tåtte vill inte höra på det utan häller upp mer. Han har också flera olika Jäger-saker. Till exempel en Jägerkällare, en Jägersparkcykel med motor och ett Jägerbowlingsklot.

Det känns lite svårt att förklara hur rolig denna man är. Och det ligger ju något i uttrycket "en bild säger mer än tusen ord".

2 kommentarer:

Anonym sa...

Bilden är så fin att jag blir alldeles rörd...så rörd att jag vill gråta en skvätt. Eller så gråter jag enbart för att jag skrattar så mycket. Just nu går jag med ständig magverk pga fniss.

Anonym sa...

Länge leve Totte!