tisdag, mars 10, 2009

Underbara bilder!

Hittade min gamla laptop i dag, som jag inte använt på säkert tre år. I den fanns en hel bildskatt från sista åren i Uppsala. Åh så roligt det var att titta. Här kommer ett axplock.


Min mesta partypingletid. Så här i efterhand förstår jag inte hur jag orkade...




På den här tiden solade jag på riktigt fyra dagar i veckan och ja det syns ju. Toffe är en härlig prick som jag umgicks mycket med på den tiden.


Kryssning med jobbet. Jag ute i blåsten.



Våren 2005 var vi ett gäng som var ute fyra kvällar i veckan. Varje torsdag gick vi på Allsång i Stadsparken med medhavda instrument och gjorde bort oss. Givetvis under duktigt alkoholrus...


Utanför allsången där några miljöaktivister kedjat fast sig i träd för att protestera mot allsången. Vi gjorde vårt bästa för att jävlas med dem. Jag snodde ens hatt, snyggt.


Allsångsfesterna brukade bli väldigt blöta... och inte sluta förrän långt fram på småtimmarna.



En mycket tokig resa gick till Kalmar. Karin och jag följde med ett gäng killar utklädda till grottmän på innebandyturnering. Själva var vi cheerleders i sumodräkter med pompoms, glitter och allt.


Karin blev visst lite full och vobblade runt i idrottshallen i sumodräkten. Själv pös jag ur min och gick runt i ett gigantiskt hudfärgat plastlakan. Men vad gjorde det? Senare visade det sig att en av grottmännens och mitt partytrick att riva sönder pompomsen, hälla öl på dem och stampa på det hela inte uppskattades av alla. Gummimattan i idrottshallen blev förstörd men den blev ju i alla fall rosa.



Det var mycket yta på den här tiden...


Här var jag sjukt nerbantad efter hård diet och elakartad semestermagbakterie. Hår hade jag dock så att det räckte och blev över.


Bimbo, yes I am.

1 kommentar:

Anonym sa...

Fasen vilken pingla du var & är gumman ;-)

Kram Sofia