söndag, mars 08, 2009

Innedag

Nu blir jag lite less faktiskt. Måste det snöa nu när det skulle bli vår? Dessutom blästsnöa, det vill säga att man blir blästrad när man går ut. Hade tänkt ta en skön långpromenad men det blir en skön innedag istället. En dag med böcker, tidningar och tv. Åh så skönt.

I går var det sköna lördag. Fick ett ryck i fredags kväll och gjorde i ordning nyrummet. Det tog dock lite längre tid än planerat. Blev lite sovis i går följt av långfrulle. Sen åkte vi ner på stan och hälsade på Stefans gammelfarbror Lennart, typ hundra år, på hemmet. Lennart blev så glad att han grät när vi kom. Tänk vad ett besök kan göra. Efter det mötte vi upp Matilda och Tobias för lunch/fika på Kaffestugan. Mamma hade lagt undan två sängbord på Kompaniet i Orsa så hela gänget åkte dit. De var perfekta; små och nätta och upphägningsbara. Nu är jakten över. Jag fick även med mig en urtjusig läslampa hem.

På kvällen bjöd svärmor på middag. Vi såg även Andra chansen där och jag tyckte att helt rätt låtar gick vidare. I fredags när jag åkte till Blg svängde jag in på macken i Rättvik och köpte Melodifestivalskivan. Undra när man köpte en skiva senast? Kändes bra att stödja skivindustrin och dessutom är några av låtarna riktigt bra, som Caroline af Ugglas till exempel. Love it. EMD tror jag vinner alltihopa.

Nu ska jag krypa ner under filten igen.

Inga kommentarer: