måndag, mars 23, 2009

Gråttgråttgrått

Måndag igen och i dag är det en sån sär seg en. Kanske för att det är så gråttgråttgrått. Våren var ju på god väg och när jag, Stefan, Hasse och Benny var på stan i lördags var det ju tio grader och vårjackeväder. Samma typ av väder var det inte igår när vi vaknade nej si då hade det blivit snöstorm. Kul.

Det var en bra helg på många sätt men det blev inte som vi trodde. På lördag morgon ringde föräldrarna till barnen vi skulle passa och meddelade att ett barnen var sjuka och skulle stanna hemma. Vi blev således utan barnvaktsuppdrag. Riktigt skönt faktiskt. Efter redan nämnda sväng på stan hade vi myseftermiddag innan vi styrde mot Älvdalen. Malin och Linus bjöd på invigningsmiddag i deras nyrenoverade fantastiska kök. Det var snyggt. Och gott (sånär som på foccatian, som det drevs vilt med med anledning av att de var väääldigt hårda, trots att Linus ägnat hava dagen åt att baka dem). Värdparets trevliga föräldrar och delar av syskonskara var också med och det var en mycket trevlig kväll. Dessvärre var folk inte så villiga att ställa upp på bild men några lyckades jag fånga.


Värdinnan vägrade att titta in i kameran.



Linus och Stefan blandar drinkar


Det här är den första bild i mitt liv som jag tagit där Linus både ser normal ut och ler.

Vid tio höll jag på att trilla av stolen av trötthet så vi styrde hemöver. Stefan ville titta in hos Benny som hade födelsedagskalas och där var det livat. Det är intressant att vara på fylletillställningar nykter och som tur är har jag inga problem med det. När sällskapet drev mot krogen for vi hem till sängen. Födelsedagbarnet gick ut så här:


I går var det sköna söndag. På förmiddagen mötte vi upp Stefans släkt på ett av hotellen i Tällberg för en fika. Sen blev det lite shopping i Insjön. Jag fick land annat med mig en Pappelinamatta hem och är riktigt nöjd. Väl hemma i Långlet igen såg vi Robinson som i mitt tycke var sådär. Svennemiddag i form av tacos blev det och sen filmtittning i Hästens. Båda somnade, så klart.

Trots tråkmåndag ska jag försöka vara produktiv idag. Först på agendan står möte med våra Gör om mig-kandidater. Kul!

1 kommentar:

Anonym sa...

Ha ha ha, -den som lever får se ;)
(En nykter kväll till.)

Jag lever och de kommer väl synas så småningom.

Va sjutton, de är väl bara att slänga in en anmälan så får väl de se till att ragga upp fler folk i från mora trakten.

Hade vart grymt roligt att se dig i rutan men dina avancerade maträtter. :)

Kram