tisdag, mars 31, 2009

Hemstatus: kaos

När man kommer till Långlets bygata 17 ser det ut så här på gården. Väldigt tjusigt.



Det var vad som mötte mig när jag kom hem efter tolv timmars arbetsdag i går. Idag ska snälla Jimmy komma och plocka i det här skrotet i en container. Annars är det ju lite av min specialitet, containerslängning men jag kan tyvärr inte vara ledig just nu och göra det.

Så travade jag upp för trappen. För att mötas av ett helt nytt place. Väggarna mellan vårt blivande sovrum, det blivande babyrummet och den blivande toaletten var puts väck. Åh vad jag inte tycker om att det inte är så praktiskt att ha öppen planlösning där man ska ha tre rum, varav två sovrum samt en toalett. Annars hade övervåningen också haft öppen planlösning. Vad sägs till exempel om våra två fantastiska jättefönster med sjöutsikt? Tyvärr ser man bara lite av sjön, men huset är lik förbannat taxerat som sjötomt. Stort frågetecken.


Här är fönstret i vårt blivande sovrum.


Där Stefan står, framför det andra jättefönstret, blir det badrum. Fatta lyxen i att sitta och göra tvåan och titta ut på bygatan och älven. Mohahaha.


Svärfar Folke i Hannibal Lector-mask. Här blir det bebisrum. Åh, va roligt att göra i ordning det!

I dag är det tisdag vilket betyder lämning. Dock hardagen varit världsklass so far. Känns som om den där olidliga gravidtröttheten börjar släppa i takt med att vinter går mot vår. För vilken kanonväder vi fick i dag! Har varit på ett mycket trevligt reportage och ska äta lunch med Tin och lilla Svea. Sen blir det skrivbordet hela eftermiddagen.

3 kommentarer:

Alex sa...

Kul med bilder!! Det kommer garanterat att bli snygga rum. Ska bli roligt att följa. :) Kraaam

Sofia sa...

Lovar att vara duktig på att uppdatera pinglan :) Kraaaaaam.

Elin sa...

Full fart hos er också, skoj =) Hur länge har ni bott där? =) kramar