onsdag, mars 25, 2009

Huvudvärk

I dag är jag allt annat än pigg, ligger därför i sängen och jobbar. Tack gode gud för laptop och fjärranslutning. Har hela dagen haft huvudvärken from hell samt lite halsont. Är väldigt försiktig med värktabletter och försöker därför härda ut.

Tänk att det är påsk om två veckor. Jädrar vad skönt. Håller på med årets påsknummer och kom på rolig påsken var förra året. Stefan hade ju fixat en Londonresa med extra allt; Carrohäng och lyxhotell. Nu i helgen var det exakt ett år sedan. I söndags var det således exakt ett år sedan jag undrade varför han stod på knä på golvet inne på den där franska lyxrestaurangen. Sen såg jag ju den stora diamanten och förstod. Eller nej, de gjorde jag knappt ens när han sa de magiska orden. Gud så romantiskt det var, och jag som inte brukar gilla sånt annars.

Det var ju då tänkt att jag skulle bli fru Jemthans i sommar. Vi hade till och med börjat planera vad vigseln med tillhörande fest skulle gå av stapeln. Sen kom vi, av olika anledningar, på andra tankar. Det får bli bröllop nästa sommar.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Vem vill gifta sig med en kula på magen??
Vill ju komma i den där "drömm klänningen" lr..

Sofia sa...

Mohaha.. :)