tisdag, mars 03, 2009

Dagens mellis...

... färska jordgubbar! Skit i att de var sura det är själva känslan jag är ute efter. Blev riktigt mätt också. Det är ju bra.



När man jobbar med en tidning, i alla fall den tidning jag jobbar med, så ska man varje vecka få till en dummy för att se var allt ska ligga i tidningen. Jag sliter mitt hår över denna dummy. Det är gemensamma sidor hit, lokala sidor dit och prioriteringar till höger och vänster. Det blir nästan aldrig som jag vill och jag blir galen. Nu har jag precis fått till någon slags dummy för veckans tryckning. Gaaaaaaah.

Har gått och petat på en David Lynch-film ett tag. Gillar honom nämligen. Slog till i går och somnade inte, alltså blir det ett bra betyg. Har snittat en film om dan ett tag nu men i dag bryter jag nog statistiken. Det vankas nåt slags party, av det slaget där man köper grejer, hos Karin. Sen har vi tagit saken i egna händer och målat klart gästrum/kontor/bibliotek. Är jävligt irriterad på den som skulle måla men som aldrig fick tummen ur och dessutom ljög. Schysst liksom. Nu har vi i alla fall gjort det själva och svärfar är där nu och spikar lister och foder. Eftersom det nya rummet ska fungera som vårt sovrum medan vi bygger om vårt nya så åker Hästens och resten in i nyrummet ikväll. Mysigt!

Nu längtar jag hem till min fantastisk goda thaigryta med grönsaker och kyckling som jag lagade i går. Älskar storkok så att man slipper komma hem komatrött och hungrig och laga mat. Bara att värma.

Inga kommentarer: