fredag, mars 27, 2009

Men oj...

... vad många besökare jag hade i går. Undra varför? Haha. Tack igen för alla fina kommentarer och hundratals som inte kommenterade kan dra dit pepparn växer. Fegisar. Eller vad man nu ska säga.

Så var det fredag. Det var tänkt att jag skulle ha sovmorgon till åtta, med tanke på att det blev sent i går och det blir sent i kväll. När Stefans j***a klocka ringde kvart i sex i morse var jag dock klarvaken. Lika bra att gå upp. Känner en svidande trötthet men det går nog över. Tänkte börja jobba först vid lunch och tänker ägna förmiddagen åt förberedelser i form av genomgång av manus, körordning och annat. Jag tycker dock inte att man ska förbereda för mycket, då håller man sig för mycket till manus. Endast några stödord är bäst.

Innan genrepet i går gav jag mig ut på uppdrag produktplacering. Kläder inför i kväll skulle hittas till ett stycke gravidsvullen kropp. Jag känner inte mina bröst längre och har fått gå upp en storlek i kupa och en runt om. Lyckades dock klämma i dem i en korallfärgad chiffongdröm som får agera outfit sista akten. Moras trevligaste butikschef heter Therese och finns på Åhléns. Hon skickade med mig en en påse modell större innehållandes kläder med mig hem att prova. Just nu lutar det åt en slags chinos-byxa och en söt liten blus till. Då återstår bara ett kädbyte och det tror jag att jag hittar på Cayo i dag, har bland annat spanat in en Whyred-klänning där. Bilder kommer förmodligen i morgon.
Förutom lånekläderna så lyckades jag så kart få med mig andra påsar hem. Typ från Apoteket, I love Apoteket. Ska prova en av deras bus-produkter och förutom det så fick hela apricot-serien följa med hem.

Vid fyratiden ska jag få Hollywoodhår (förhoppningsvis) och smink som håller för starka spotlights. Sen är jag redo för Stil09. Moraliskt stöd får jag av Stefan, Matilda och Tobias som jag bjudit med på supé. Det ska bli väldig trevligt och roligt i kväll.

Hade ett ordentligt hormonsvall i går kväll och det blev ytterligare en spontangråt. Har ju noll motståndskraft för alla motgångar och jobbiga saker och värre blir det när jag ligger efter i sömn. Därför tror jag att jag nu ska krypa ner i sängen ett tag, läsa tidningen och kanske sova en timme.

15 kommentarer:

Anonym sa...

Men GRATTIS!!!!!! Vad stort, men du måste även avslöja NÄR!!!!!
=)

Maria Eklund sa...

ÅÅ..va roligt!! Synd bara att du inte kan "parta" på ett tag.. haha.. Kram!!

Anonym sa...

Ha en trevlig kväll och lycka till!

Anonym sa...

Usch, vad dåligt av folk att inte gratta.
Oavsett om man är okänd eller vän så kan man ändå slänga in ett grattis.

Du vet att det inte finns något finare än en gravid kvinna.
Alla dessa former som dyker upp :)
Njut av det så länge det varar ,blir värre efteråt ;)

Nu när detta är avslöjat undrar man när det lilla livet är beräknat till?

Kram

Anonym sa...

Hej! Jag brukar läsa din blogg da och da (är en av dessa som aldrig skriver kommentar;))tycker bland annat att det är kul att se vad som händer med "Margits" hus, det blir jättefint! Men nu maste jag ge mig till känna! Stort grattis till bäbis!! Vet hur det känns att känna sig lönnfet innan riktiga kulan dyker upp....Lycka till i kväll! Grattishälsningar fran Krillan (Stefans tremänning)

Anonym sa...

Hejsan! Tittar in och säger Grattis till bebisen i magen! :)
Hittade den här bloggen idag så nu ska jag titta in oftare!
Ha en trevlig helg!
Mvh Lotta

Anonym sa...

Hej tjejen!
Grattis igen:)
När jag träffade dig första ggr så trodde jag att en sån snygg blond tjej från Mora-nähhe hon kan inte vara trevlig mot mig...Men där fick jag allt:)Du är den trevligaste Mora bruttan-och du kommer bli den snyggaste morsan på stan:)!Nu blir det inge mer Troppan för oss denna sommar-eftersom jag kommer att få Majbebis och du höstbebis!
Hurra för oss.
Stor Kram Karin

Anonym sa...

STOPP! Karin W. Det är skillnad på tjejer och tjejer. Därför vill jag klargöra att Fia inte på något vis är en "Mora-brutta". Det är en hemsk förolämpning. Leta upp den mest bitchiga Orsa-kulla du kan hitta, jämför henne med den snällaste "Mora-bruttan". I jämförelse skulle den snälla bruttan från Mora behöva brännas på bål.

Fast nu tillhör ju Fia en av de snälla Orsa-kullorna, men en stänk av Stockholm.
Men jag kan hålla med om att hon kommer bli den snyggaste mamman i Mora. (Inte på stan då, eftersom Mora fortfarande inte är en stad.)

Puss på er och hoppas du har en kväll av guld gumman!

Anonym sa...

Grattis till blivande tillökningen!

Tin sa...

Det ryktades uppe i sälen att du varit kanonsnygg som konfrancier! Jag Grattar igen, så att jag får fortsätta läsa bloggen :) Kramar från Tin & Svea

Matilda sa...

Men oj.. ..vad ni jobbar!! Inget inlägg på två hela dagar. Antar att det inte finns mycket mer innväggar numera på den så kallade övervåningen. Förutom the master bedroom då, förstås. Säg åt Stefan och chilla lite, med ditt tillstånd å allt. Ska dock bli kul och se förändringen. Nu när det nalkas barnrum ganska snart. Kanske svängar vi in med lite morotskaka.. Vi får se!

Mooona sa...

Fattade ingenting när jag gick in på din blogg idag..men med lede skrållning nedåt så gick det upp ett ljus!
Himla mkt grattis..f-n va kuuuul !
-åh att Anders å Åsa snart skall titulera sig -Morfar o Mormor!

kram å grattis till Er bägge1

Anonym sa...

Önskar er grattis och ser fram emot att se er med eran bebis!
Kramar från Amanda några hus bort (:

Anonym sa...

Grattis!!!!
Från en före detta Långlet bo.

Sofia sa...

Maria: Haha, nej vi får ta igen förlorat partajande typ nästa sommar :)

Krillan:Va roligt att du läser :) Nu blir Margits hus ännu finare.

Karin: Det är tur att vi han med så många Troppor i somras så att vi fått ranson för ytterligare en. Kan du ta och flytta hit nu så att vi kan bli lattemorsor på stan? Sparka på Freddan lite. Tänk, snart får man träffa majbebisen. Nu ska bara höstbebisen växa till sig, och det verkar den göra med tanke på svullnaden. Håller med dig: Hurra för oss :) Kram.

Hannah: Det är så sant, så sant. tacka vet jag oss Orsa- och Älvdalskullor. När ska vi ha första mötet angående valet av barnvagn?

Tin: Tack, d får så klart läsa hur mycket du vill eftersom du grattar så ofta i verkligheten. Ser fram emot lunch med er i morgon.

Mona: Tack så mycket. Nu börjar både mor och far känns sig gamla tor jag, men de bubblar av lycka inför det stundande morföräldrarskapet.

Amanda: Tack gumman, snart rullar vi förbi med barnvagnen utanför dig.

F.d Långletbo.. blir jag så klart nyfiken på vem det är :)