onsdag, mars 11, 2009

Post och soppa

I går när jag kom hem låg ett handskrivet kuvert adresserat till både mig och Stefan. Det piggar upp bland alla räkningar. Inuti låg roligaste kortet och en silverpenna.



Söta Matilda! I helgen när vi var här på en mellanlandning råkade hon rispa ett yttepyttelitet hål i vår silvriga halltapet med ett av de nyinköpta sängorden. Det är ju sånt som händer när man bor, och jag hade redan glömt det när kortet och silverpennan damp ner i postlådan. Matilda: du är för rolig och jag har nu duddat på silver i rispan. Det syntes inget innan och nu syns den ännu mindre.

För första gången på mycket länge hade jag noll inspiration i går när det gällde mat och gav mig därför på ett recept på morotsoppa med smak av apelsin och ingefära. På pappret såg det gott ut men usch och fy hur det smakade. Den här får ni inte receptet på:



Lyckades pallra mig ut på en promis i går trots att det tog emot. Så klart skönt när jag kom hem men inte skönare än att krypa ner i sängen med både Elle och Allt i hemmet som damp ner tillsammans med Matildas brev i går.

Inga kommentarer: