tisdag, mars 10, 2009

Mysteriet med hemtelefonerna

Vi har under en längre tid haft kraftiga probs med hemtelefonen. En dag brusade det som sjutton i luren när man talade, för att sedan vara borta ett par dagar, för att sedan komma tillbaka. Så höll det på och jag var skogstokig. Expertis i form av Benny kallades in men gick bet, trots byte av både modem, rauter och gud vet vad. Ett tag var Stefan övertygad om att det var de två trådlösa telefonerna det var fel på. Vi fick därför låna Bennys telefon. Det funkade ett tag, sen började de brusa. Jag la så småningom ner det här med hemtelefonringande och använde mig bara av mobilen. Så en dag ringde Stefan sin, uppenbarligen, telefonsnille till kusin. Nu fungerar telefonerna igen sedan en tid. Problemet är bara att vi vant oss av med att bruka dem. Således är ingen av tre små bärbara telefoner laddade. En dag reflekterade jag över att det aldrig ringer någon hem längre och då upptäcktes det här. Stefan måste ha bestämt sig för att ta igen förlorad hemtelefonanvändning med råge. Häromdagen råkade han nämligen ta med sig hemtelefonen på stan. Nu ligger den i bilen. Det måste vara huvudtelefonen för det ringer inte hemma. Förlåt alla som försökt ringa oss hem, i kväll ska ordningen vara återställd.

1 kommentar:

Anonym sa...

Såg att du vart så duktig och lämnat kommentar. Jag måste också bli bättre på det.

Vi hade liknande problem med våra hemtelefoner när vi bytte från bredband till comhem. Det var inte brus utan rösten lät som en robot. Skit jobbigt.
Vi har inte lyckats få med oss telefonen ut på stan men vi lyckas tappa bort 3 trådlösa i vårt hem. Varje gång det ringer är det samma visa..leta, leta, leta. Konstigt nog vet man alltid vart man har mobilen.

Du får uppdatera med lite bilder när du fått toa sitsen på plats, låter riktigt häftigt med en färgglad sits.

Kram / Nina