onsdag, mars 11, 2009

Hungrigaste

Just nu är jag så hungrig att det svider i magen, trots att jag ätit en spenat- och fetaostomelett till frukost. Det kan för övrigt rekommenderas, framförallt om man äter en kolhydratsnål kost. I alla fall så känns det som om jag skulle kunna äta upp en mindre buffé själv till lunch i dag. Får finsällis också av hon den där som var magsjuk häromdagen men som nu frisknat till.

Vid onsdagar efter lunch infinner sig ett skönt lugn. Då är nämligen veckans tidning färdig att gå på tryck och man kan ägna sig åt sånt där man aldrig hinner med. Typ städa skrivbordet. Jag förstår inte varför jag är så dålig på att hålla ordning på kaoset på skrivbordet, hemma är jag ju väldigt bra på alla hålla ordning. Trots att vi har byggkaos. Nu blir det än värre. Två rum och ett badrum på övervåningen ska rivas och bli nya. Jag ser redan nu framför mig dammlagret i hela huset och hur Ramses drar runt allt spån i sängen och soffan. Hujedamig.

1 kommentar:

Anonym sa...

Gud vad härligt det lät med det där dammlagret. Vet precis hur det är och känns:) men men man får tänka på vad resultatet blir. Lycka till med bygget!