onsdag, april 01, 2009

Strul

Fick äta lunch med Emelie, hennes kusin Lisa, Rickard och Matilda i dag på Kaffstugan. Mycket trevligt. Jag åt en tacosallad och det måste ha varit ett rejält lass eftersom jag är mätt ännu. Det tillhör inte vanligheterna. Vi konstaterade jag och Emelie när vi strosade runt i vårsolen att man inte fattar hur skönt det är med vårsol förrän den kommer. Har längtat efter att vara ute hela dagen, så jag ska försöka hinna med en promenad innan skymning.

Adderar ytterligare en sak på skjutlistan; min telefon. Den är trasig för bövelen! Det hela är väldigt mystiskt, för det går inte att skicka sms. De hamnar i utkorgen som trasiga filer. Måste få hjälp och det snabbt. Få bli en tur till telefonaffären innan jag får panik. Vilket i-landsproblem.

Nu ska jag avsluta här och köpa spik. Känns inte som något jag brukar handla särskilt ofta.

7 kommentarer:

Alex sa...

Haha jag har också smsproblem. Vissa skickas iväg andra inte. Några svar får jag däremot inte alls. Blir en en ny lur innan helgen är här alltså.

Alex sa...

...kanske skulle ha förtydligat att jag har tvingat folk att skicka för att se om det funkar. ;) Det är alltså inte bara det dåliga inflödet av sms som är orsaken.

Mooona sa...

Byt telefon direkt..kan det vara en Sonyericsson du har ?

Ps..snart slutar jag tjuvtitta på din blogg..du är den enda bloggen som jag får popuppfönster som visar reklam från Usa.. eller har lagt in sponorlänkar? blir lite orolig..kanske bara är jag som blivit drabbad?..

Ps..ja ja..jag skall försöka blocka detta popuppreklamfönster.

Fortsätt med bilder..I Love it!! mkt trevlig blogg

tjinghopp

Sofia sa...

Alex: Haha, va rolig du är. Köp en ny, det verkar som om din har strulat ett tag?

Mona: I love Sony Ericsson :) Och tänker aldrig i hela livet byta. Den var bara i en tillfällig svacka och är nu efter en enkel manöver sitt rätta jag igen.

Vad konstigt med popup. Har absolut inte agt in några sponsorlänkar. Är det någon annan som får popups när de läser min blogg?

Ska för övrigt blir mer konsekvent i mitt bildbloggande.

Marie sa...

Hej,
har faktiskt också undrat över det där med popupfönster. Jag har blockat dom - o det är bara på din blogg som dom kommer upp ändå - konstigt !!
Ha en bra dag // Marie

Mooona sa...

Phu,,då är det inte bara jag som är utsatt för popup via denna blogg..åh bara för det så fick jag ett helt nytt popup just nu..(svensk-relaterat iallafall)..tja..det blir nog bra tillslut..

Ps..Jag ÄLSKAR också Sonyericsson o har såklart en sådan!! :) ..men då jag haft många under några år så vet jag också att vissa är helt jäkla hopplösa med barnsjukdomar och det återkommer hela tiden trots uppdateringar mm.. Numera kan jag nästan svara på vilka som INTE har problem.. varpå jag rek. byte ibland.. till en annan SonyEricsson såklart!! :)

tjinghopp
Solen lyser åh snart NU ä det vår!!

Karin Jansson sa...

Hej!
Kul med mattävling. Läst att du lagar mycket mat så se till att fixa "Halv åtta hos mig" och var med.

Ang. popups om green card i USA får jag dem också här men bara när jag kikar in utan att var inloggad på Google. Nu när jag är inloggad poppade inget upp. Skumt!

Trevlig helg!