tisdag, april 21, 2009

Sova

Jag vill bara sova. Trots nio timmar i Hästens i natt så vill jag ändå bara sova. Det svider i ögonen och allt går i snigelfart. Trodde att den värsta tröttheten släppt men den kommer tillbaka till som tätt. Antar att det bara är att göra som kroppen och knoppen säger. Får bli filmkväll ikväll.

I går var energinivån en annan. Gick en liten shoppingrunda efter jobbet och fick med mig både nya undies och en klänning. Uppdaterade även leggingsbeståndet. Nu är benen redo för vår. Blev ett par (till) solisar också. Kan man få för många? Inte.
Väl hemma i Långlet hade han jag bor med gjort kycklingsallad. Jag har gjort det förr och jag gör det igen; svär på att jag aldrig mer ska äta grillad kyckling. Mår alltid illa efteråt och i går var det riktigt illa. Hua.
Det var tänkt långpromis men trevliga grannarna kom förbi och helt plötsligt var det kväller. Såg Färjan, Sveriges mesta white trash-tv, och skrattade åt inte med (det är ju en jäkla skillnad). Finns de där människorna på riktigt? Silikonlollorna på Norrland som typ var lika gamla som mig och hade barn med olika karlar men nu sökte kärleken på en Finlandsfärja. Alkoholistgamlingarna som köpte Vodka och juckdansade . Och så Håkan. Kommentarer överflödiga.

I dag ser jag fram emot lunch med Tin och Svea.

2 kommentarer:

Emelie sa...

Jag hade premiär titt på den där färjan i går,,skulle kunna säga att jag saknar ord,men jag säger bara härreguuu... inte ens roligt,vad e grejen??

Sofia sa...

Det är tragik-komik. Det vill säga underhållning. Haha.