måndag, april 06, 2009

Måndag

Så som det känns i dag borde det alltid kännas efter helg. Utvilad, glad och redo för ny vecka. Helgen var helt underbart härlig. Vi styrd emot Öjesjön i fredags efter jobbet och kom fram till ett supermysigt nybyggt hus precis vid sjön. Vi hann njuta av solnedgång innan värdparet serverade en bättre middag bestående av helstekt oxfilé, potatis- och jordärtkockspuré, rödvinssky med blåbär och sallad med sockerärtor och pinjenötter. Jo, det var jävulskt gott. Somnade även gott på det efter tuff vecka.

Önskningar blev sanna för när vi vaknade upp på lördagen så var det till sol. En ledig dag i sol, vilken lyx. Matilda och jag tog en lång härlig promenad runt sjön och blev skoterskjutsade den sista biten ut på sjön.



Där väntade killarna med brasa och lunch. Eller brasan lyckades de inte få fart i utan det krävdes en kvinna (Matilda) för att det skulle bli någon mat. När göden var fin grillade vi kryddiga korvar. Jag var galet sugen på en kall pilsner och höll till god med alkoholfri.







Det var helt underbart att sitta på sjön och bara njuta. Så skulle man ha det när man har det som sämst. När vi njutit klart åkte vi till huset igen där det blev tidnings- och godisfrossa. Senare premiär för årets första grillning. Faaaan, vad man saknat det. Vi såg Robinson, där vi så klart håller på träsk-laget. Den där Christian i andra laget hamnat på skjutlistan. Fy fan vilken vidrig människa. Helgens största skrattfest tog vid när vi satte på "En annan del av Köping" säsong två. Tobbe kan vara det roligaste jag vet. Om ni har den dvd:n - kolla på extramaterialet när Tobbe är på gokart-banan. Jag kissade på mig.

I dag är det ju typ tisdag, eftersom fredagen går bort. Bortfallet av dag betyder att jag har megamycket på jobbet. Ska börja med att åka till Rättvik i solen och hoppas kunna tajma in en lunch med Svempa.

Inga kommentarer: