måndag, april 27, 2009

No more nails

Jag förbereder mig för livet som småbarnmamma och tar bort nagelförstärkningen med fransk manikyr. Haha. Skämt å sido så är det skönare att ha dem lite kortare och flottare att kunna måla dem i diverse sommarfräscha färger. Och så ligger det ju något i den förstnämnda meningen ändå. No more sola solarium, göra naglar, shoppa like there was no tomorrow och så vidare. Vissa saker tänker jag dock fortfarande unna mig. Och shoppingen kan jag bevisligen inte hålla mig från.

Om alla måndagar, och alla andra dagar också för den delen, vore lika produktiva som denna så skulle jag klara tre heltidsjobb på tiden av ett. Jag kan vara sjukt snabb och effektiv (till exempel när jag skrev hela min b-uppsats i retorik på en kväll/natt) och i dag har jag visat att jag inte tappat stinget. Skönt. Nu gäller det att hålla ungefär samma tempo hela veckan för att tidsplanerna ska hålla. I can do it!

Med undantagsfall för lunch med Matilda och lite nagelfix så har jag suttit framför denna dator hela dagen och skrivit så att fingrarna glöder. Nu ska jag åka hem och slappa. Jädrans va skönt. Och Färjan är det också. I love white trash-tv.

3 kommentarer:

Tilldis sa...

Skönt för dig - det omvända för mig! Jag har vart så oeffektiv idag så jag är tillbaka efter svärfarsmiddag i rättvik för att jobba i kapp. Segt att sitta på jobbet nu när klockan närmar sig 22.00!

Sofia sa...

Hoppas du fick lite gjort i går kväll! :) Nu du, nedräkning. Three day to go. Snart sitter vi på en uteservering i Milano och äter pasta och antipasto och lapar sol. Jag dricker dyrt italiensk mineralvatten, du dricker gott italienskt vin. Jag är inte ett dugg bitter.
Ska vi kolla skor i dag?

Sofia sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.