onsdag, april 15, 2009

Dåliga drömmar

I går satt jag och Stefan och läste lite om graviditeten i det skede jag är i nu. Det stod att man lätt kan få mardrömmar och känna svartsjuka. Well, tänkte jag, det där drabbar ju inte mig. Dels för att jag inte är särskilt svartsjuk (allra minst nu) och dels för att jag drömmer mardrömmar max två gånger per år. Trodde jag ja! För i natt slog de till. Och de handlade om linser. Hur kan man drömma mardrömmar om linser? Förmodligen för att man glömt att beställa sina speciallinser och för att linsvätskan är typ slut. I natt var linserna stora som ballonger, tills den högra sprack och den vänstra var en slags speciallins med guldglitter i. Jag var som i en dimma och ingen ville hjälpa mig, till och med Ramses vände mig ryggen. Usch.

Gissa vad jag ska göra nu? Knata till Synsam och beställa nya linser samt köpa linsvätska. Kanske ska kolla på dyr-solisar också.

Jag gillar våra föräldrar skarpt. I dag bjuder svärmor på middag och i morgon mamma. Sen är det ju fredag och då har Stefan bjudit ut mig på middag. Jag gillar alla dessa middagar. Luncher också för den delen, avnjöt en god, mör kyckling i gott sällskap av risotto till lunch. Det hela ackompanjerades av mitt och Matildas tjatter om ditten och datten. Att äta lunch ute med trevligt sällskap gör hela dan. Därför jag aldrig (nästan)har matlåda. Matlåda är trist.

3 kommentarer:

Elin sa...

Middagar är alltid lika mysigt, god mat och underbart sällskap. :) Hur går det med bebismagen då? :P

Emelie sa...

ooh,mardrömmar. tur att du slipper dom varje natt. Jag har mardrömmar i stort sett varje natt.. borde ha en otrolig fantasi! :) grattis till bebis i magen.

Anonym sa...

Ja, är dom inte underbara! Dessa gravid drömmar. Jag förstår inte hur det går till att knåpa ihop dessa fantasifulla drömmar!!
/Irene