torsdag, april 23, 2009

Lycka och inte

Dagens lycka ett: Att jag fick tummen ur och åkte in med bilen på tvätt. Jo, jag tycker att vi har tillräckligt för oss för att det är motiverat att lämna in på manuell tvätt ut- och invändigt. Blir faktiskt lyckligare av svart, glänsande bil. Innan var det riktigt illa. Faktiskt så pass att någon skrivit "Tvätta mig" smutsen på bakrutan. Kul, förvisso.

Dagens lycka två: Att jag äntligen har fått mina linser. Har ju varit riktigt dålig på att beställa nya i tid och eftersom mina tar fem arbetsdagar på sig att komma så är det stor lycka. I morgon ska jag stoppa in ett par hela linser i ögonen, inte ett par trasiga som skaver.

Vilket djup det finns i dagens lyckoämnen. Inte. Men man ska känna lycka i det lilla. Framförallt ska man dock ta vara på tiden man har här på jorden, och den tid vi får med våra nära och kära. I går blev jag varse hur skört livet är och att allt kan förändras på en sekund. Min bästa granne och vän Maria miste sin mamma i går. Det är inte rättvist att vara 24 år och föräldralös. Det är fruktansvärt. Jag tänker på dig Maria!

Inga kommentarer: