söndag, april 19, 2009

Söndag

Det blev en lång dag igår. Start 07.00 och hemma 22.00. I Uppsala hämtade vi upp Ludde och åkte till Ekeby bruks kakelutställning. Oh my, säger jag bara. Så mycket som var så snyggt. Dessvärre var det de riktigt dyra leverantörerna som så klart hade snyggast men kakel a´2700 kronor kvadraten kändes ju inte aktuellt. Men så dök de upp, kaklet som ska sitta på golvet och som fondvägg i duschen. Vi spekulerar fortfarande om de sa fel pris, men det är strunt samma för vi fick köpa det för ett överkomligt pris. Så vi packade in det hela i skuffen. Lycka!

Jag och lillebror.


Medan mamma och pappa var på Ikea passade vi på att ta en Uppsalacruising. Hello nostalgi. Så mycket minnen att jag blev alldeles tossig. På Timmermansgatan hälsade vi på solstålen fröken Mattsson, som var fräschare än fräschast efter sin Thailandsresa. Efter Bauhaus-shopping avslutade vi dagen i Uppsala på min och Leos gamla stammisrestaurang; Kött, Kök & Bar. Uppsalas bästa, om ni frågar mig. Kändes onödigt att köpa oxfilé, eftersom jag inte får äta den rare/medium så det blev älgfärsbiffar med kantarellsås och västerbottenpuré. Gah så gott!

Det tar hårt på en gravis tröttis att vara borta en hel dag så där. Slocknade omedelbums vid hemkomst men vaknade således utvilad i dag. Söndag betyder i dag slödag och det kommer behövas inför en tuff vecka. Två gånger per år gör jag en tidningsproduktion åt ett annat företag och nu är det dags. Räknar med några kvällars arbete för att vara klar lagom till Milano. Bara mindre än två veckor kvar. Underbart!

Nu blir det Robinsonrepris och sen mer soffmys.

Inga kommentarer: