fredag, april 03, 2009

Det är nya tider

Hua vad jag mår dålig om någon jag bryr mig om mår dåligt. I dag har jag varit ofokuserad och i andra tankar. Jag hoppas verkligen att det löser sig för min vän.

Ska dock försöka se fram emot helg. Det är verkligen nya tider nu. Pappa och jag åt lunch och efter det följde han med mig för att hitta goda alkoholfria alternativt på Bolaget. Det mousserande vin jag tidigare smakat är ingen hit så nu hoppas jag på de nya. Det känns liksom lite festligare om man får dricka vin. Läsk blir inte samma sak. Ska erkänna en sak: jag saknar att ta ett glas vin. Alltså riktigt vin. Helst såna här soldagar. Tänk en troppa på verandan. Det får bli en om ett år, om jag vågar smutta lite då.

När vi ändå är inne på ämnet så finns det så klart en del annat jag saknar. Som franska ostar, typ chévre. Det vattnas i munnen på mig när jag tänker på chévre. Och alla goda biffar och entrecôte:r som ska grillas i sommar. De får inte vara blodiga de. Inte ens medium. Stackars mig.

Nej, det är inte så synd om mig. Jag har ju det bästa i livet att se fram emot. Tror att jag ska fira det med att gå och köpa en rymlig träningsoverall för utomhusbruk.

2 kommentarer:

Karin sa...

Jag saknar att kunna ta på mig skorna själv samt att se fötterna-samt en glas vin.
Mest av allt saknar jag dock att springa..och röra på mig.
Men du och jag har en fin tid framför oss:)
Hon mådde bra där inne-en vild tjej enligt hon på UL.Undra vem hon kan ha fått det av:)
Ha en fin helg.
Kram Karin

Anonym sa...

jag kunde också bli väldigt vinsugen när jag var gravid. (i slutet vill säga, de första 6-7 månaderna var jag liggande och kände mig som jag hade supit i tre veckor).
Men njut av känslan av att vara gravid... om ett par år sitter du där med vinglaset och drömmer dig tillbaka till de små sparkarna i magen... I do!!!
Kram
Sol Jenny