onsdag, april 01, 2009

På skjutlistan

I går kom mitt paket från Nelly. De gråa skorna, som många kommenterat, var till och med snyggare IRL än på bild. Vilka pjäser!

Mari SEK 399, Nelly  Shoes - NELLY.COM

Även den gråa klänningen var perfa men sen... ja, vad ska man skriva. De andra två klänningarna var slut tydligen, eller i alla fall en av dem. Den andra måste de ha glömt att lägga i. De andra skorna de var inte bruna och volangiga och granna utan beiga och fula. De hade skickat fel. Nu är nelly.com på skjutistan innan det här är utrett.

Så kommer vi till plats ett på skjutlistan. Efter en mycket extravagans tisdagsmiddag (ungsrostad potatis med en kycklingryta med smak av bland annat soltorkad tomat, följt av ananaspaj) made by Matilda skulle Milanofararna boka flyg i går kväll. För att kunna bränna mer stålar på shopping, mat och boende så kändes Ryan air som vårt alternativ. Vi hittade våra stolar tur och restur och det hela skulle gå loss på 3400, vilket ju är billigt för fyra personer. Sen började de: påläggen. Ju närmare en färdig bokning desto mer höjdes priset. En väska var att checka in kostade 330 spänn per person. Så var det lite mer tillägg för att slutligen behöva betala 440 spänn för att betala resan med kort, trots att det inte fanns något annat betalningsalternativ. Resan slutade på 5000 och vi satt som fyra frågetecken. Nåja, känns sjukt kul att det är bokat och klart. Den första till femte maj åker vi alltså till Milano. Hurra!
Ryan air är dock på min skjutlista.

Njuter fortfarande i fulla drag av återfådd energi. Så. Härligt. Helst vill jag åka hem och kasta övervåningsbråte på släpet och köra tur och retur till tippen några gånger. Har en hel del övertid att ta ut, men mycket att göra. Får se hur det blir med tid, kanske jag lurar med Emelie till Långlet för lite kroppsarbete. Då kvalificerar hon ju för taklagsfesten också :) Och hon gillar ju festligheter. Annars åker jag nog hem i alla fall en timma tidigare i dag.

Nu är det snart lunch och jag är sjukt sugen på bakad potatis.

2 kommentarer:

Alex sa...

Lyyyyyx med Milano! Fanken vad härligt. Jag vill också åka bort. För mig lutar det åt en Trondheimresa med Tompa i juni. Inte riktigt Milano, men säkert mysigt ändå. ;) Sedan ska jag och Jankan på Coldplay och Madonna under sommaren. Så det får väl räknas som mina roligheter sommaren 09. :) Tjohej fröken F!

Charlie sa...

jag instämmer! fick mina skor också för nån dag sen och dom var verkligen snyggare i verkligheten:)