torsdag, januari 28, 2010

Yes 36!

Vilken jäkla lycka. Nu kan jag ha de flesta av mina kläder i storlek 36 igen. Hurra för det! Det är som att återupptäcka sin garderob. Trots det fick jag lov att beställa en laddning som damp ner i dag. Storlek 36 och S satt som ett smäck och jag var så mallig över att kilona är väck när jag poserade för Stefan. Ska nog ta ett par kilon till sen är jag nöjd. Cambridge är guld! Nu är det dessutom inte nån uppoffring eftersom jag får njuta av god mat en gång per dag. Nästan skönt att blanda i ordning den där soppan och slippa tänka på frukost och lunch.

7 kommentarer:

Lotta sa...

vad duktig du är!! bra jobbat! Jag är mycket avis hihi men jag kommer dit en dag jag med! Måste kännas härligt att komma i storlek 36 igen...lovely!
Tack för dina kommentarer säger jag då! ;)
Japp jag ska ut å partaja lite i Bollnös med mina systrar och deras vänner...ska bli grymt skoj!

Ha en toppen kväll ute och helg! =)

vi tar den där promenaden nästa vecka!!! :D Nu har vi sagt det länge haha.

kram /Lotta

Lisa sa...

Ja det är faktiskt skööönt att slippa tänka på mat! En gång om dagen räcker lagomt :)
Längtar tills jag ska dit igen, blir väl när man klämt ut denna kan jag tro :)
kram!

Karolina sa...

På söndag kör jag igång!! Ska bli härligt efter att ha väntat så länge på dessa soppor:)Sopporna anländer i morgon eftermiddag!
Kram Karolina.

Anonym sa...

Härligt Sofia!
Va duktig du är. Den dagen jag kommer i stl.36 kommer nog inte infinna sig. Men 38
ska jag nog klara av=)Önskade bara att jag hade den uppfinningsrikedom du verkar ha uti matlagning=)
Och självklart att man blir shoppingtokig när man gått ner i vikt!
Ha en underbar helg!
Jenny F!

Karin sa...

Bra jobbat tjejen! Går rätt bra för mig med, -6 kg på två veckor. Ska fortsätta med bara soppa ett par dagar nästa vecka också...

Måste bara säga en annan sak. Jag saknar dig i Annonsbladet. Inget ont om de som gör tidningen nu, men det är nått som saknas liksom... Pricken över i:t. Halva nöjet med tidningen var att läsa din spalt på sidan 2, har inte läst redaktörens ord en enda gång sen du blev mammaledig. Nu menar jag såklart inte att du ska stressa tillbaka, men du ska veta att den dag det är dags så är du mer än välkommen tillbaka :)

Sofia sa...

Jenny, eftersom jag inte kan svara i någon blogg så får jag svara här! :) Ja det är så jäkla kul att shoppa när man gått ner i vikt. Jag kan också få tillfällig idétorka när det gäller mat ibland, så jag vet. Men det är bara att ta nya tag.
Stefan sa att vi såg dig på Bolaget i fredags men det missade jag (så att du inte tror att jag är otrevlig och inte hälsar).
Hörde att ni ska flytta hit också. Kul! Ni är så välkomna! :)
Hoppas att även du hade en kanonhelg.
Kram S

Anonym sa...

Grattis till viktnedgången.
Är nyfiken på hur många kilo du har gått ner? Om det är värt att prova:)