torsdag, januari 14, 2010

Man glömmer så fort!

Magen med Stella i vecka 40




Magen när Stella varit utanför den i 12 veckor


Senare ska jag göra ett inlägg om Cambridge eftersom jag fått vansinnigt mycket frågor både här, på mailen och på facebook.

4 kommentarer:

Johanna.S sa...

Jag har prövat cambridge som komplement, ett mål om dagen förut, och jag tyckte att det var då bättre än nå jäkla nutrilett chokladpulver eller liknande. Det var skillnad på magen nu å då hörru :-) lycka till med det sunda livet:-)

Lisa sa...

Oj shit vilken skillnad :) Bra jobbat! Jag har oxå kört Cambridge, älskade det! Man tappade sötsuget totalt.. önskar att jag hade låtit det varit så med! Men iaf, så drack jag två soppor och åt en måltid.. men gick ju ändå ner supermkt! Det passade mig utmärkt och jag kommer lätt att göra om det om jag behöver gå ner sen igen! kram.

Karin sa...

WOW vilken skillnad!!! Önskar att jag hade lika platt mage, för mig har det gått ett år ha ha :). Men den var ju inte platt innan heller så det är ju önskedrömmar... Plattare ska den bli iaf. Får man fråga vad Cambrigde kostar? Har nämligen kört på Nutrilett sen i måndags och ersätter alla mål utom ett. Inte ett gram ner på vågen! Och då äter jag GI-rätt mat när jag äter... Trist, vill ju ha en kickstart. Får kanske köra enbart soppa nån vecka först helt enkelt... Trodde inte det var sån stor skillnad mellan olika sorters pulverdieter.

Om du inte orkar svara nu så förstår jag, det kommer ju som du skriver ett inlägg om själva kuren sen!

Bra jobbat Fia, kämpa på!!!

ulrika sa...

Hej! Va sjukt taggad att börja med cambridge efter att vi pratat men så började jag gräva i min plånbok och jag hade tyvärr gjort av med mer än jag trodde denna månad,januari är ju en sån kul månad :) Så jag tänkte kicka igång nu i månadsskiftet istället. Visst glömmer man snabbt hur stor magen är när man är gravid? Men du är ju på god väg...själv ser min mage ut som din...och för mig va det 5 ÅR SEN :):)