fredag, januari 15, 2010

En annorlunda men bra fredag

I morse var jag uppe sex. Jag undrar när jag var uppe sex sist. Vi sover ju vanligtvis till nio, tio på dagarna jag och Stella. Hur som helst så steg jag upp efter fyra timmars sömn (kan ju aldrig gå och lägga mig). Det vankades viktigt redaktionsmöte i Borlänge och jag var bedd att delta. Stefan fick inte ta en pappadag för sin chef och mormor och farmor hade fullt upp. Det fick helt enkelt bli att ta med Stella på mötet. Det största problemet var att få upp lillan vid sju. Jävlar vad trött hon var. Lyckades truga i henne lite mat innan jag packade in henne i bilen. Sov som en stock på vägen ner. Väl framme när mötet började ville Stella vara vaken och skratta vilket tog bort hennes mammas fokus på det hon skulle diskutera. Som tur var fanns det villiga barnvakter. Sprang upp till försäljningschef Åsa som gladeligen tog mitt lilla hjärta. Gick hur bra som helst, hon hade inte sagt ett ljud på hela tiden Åsa hade henne, förutom glatt gurgel. Så fick hon mat och sen somnade hon i vagnen. Det var med andra ord inga konstigheter att ha med Stella på möte. Väl hemma igen var jag dötrött efter bilresa, möte och tidig uppgång. Låg och myste i sängen till mormor kom och ville pussa på Stella.

Nu är det fredagskväll. Jag hämtade nyss posten och fann ett paket. I låg den här:



och den här...



Alltså ett rosa Puma-set och en DKNY-pyjamas. Finaste! Problemet var bara att det inte var någon avsändare. Tur att facebook finns. Gjorde en efterlysning och det visade sig att det fina paketet skickats från New York. Det var alltså Stefan som köpt de fina kläderna till Stella. Tack, fina du!

Hur festlig blir en fredagkväll när man bara kan äta soppa? Sådär va. Helgerna är ju problemet. Inte för att jag är hungrig utan för att mat fyller en social funktion. En dag kan ju likosm bli mycket festligare med en god maträtt. Nåja, fick tända några ljus och fredagsgosa till det med en film senare. Misstänker dock att jag kommer att somna inte alltför sent.

I morgon blir det kul för då ska vi titta på bubbelbadkar, kakel och lite annat till hemma Spa:t. Och så ska vi börja röja i källaren så att vi kan börja bygga. Underbart!

Inga kommentarer: