tisdag, januari 12, 2010

Ett liv på golvet

Tisdag. Dag sex med soppa. I morse hade jag så mycket energi att jag klättrade på väggarna härhemma. Så ja; jag mår bra. Inte ett dugg trött eller hungrig. Fick nog av att vara inne tillslut och stoppade ner Stella i två overaller och en åkpåse.




Det var minus tolv vilket BVC sagt inte är nån fara. Så tog vi en skön promenad i solen. Jag blev som ny! Resten av energin la jag på städning och att städa ut julen... utan att ens veta att det är tjogondaknut i dag. Det upplyste grannen Annika mig om när vi vältajmat skulle ut och gå med våra småtjejer samtidigt. Så vi tog sällskap till dagis där Annika hämtade upp Lukas och jag tog en sväng till. När jag kom tillbaka till Långlet träffade jag på våra nyinflyttade supertrevliga grannar som hade ett paket till Stella. I låg ett par mysiga byxor och den här roliga rosa bodyn:



Väl hemma igen tog Stella ytterligare ett pass i siytt babygym. Hon bara älskar´t! Pratar, skrattar och det är så roligt att titta på henne. Hon börjar kunna sno runt och flytta sig och det är så roligt att se henne utvecklas. I dag har vi spenderat mycket tid på golvet. Och mer lär det bli framöver.






Min superpyssliga mamma är sjukt kreativ och duktig. Jag är stolt över henne faktiskt för att allt blir så fint. Denna kudde har hon broderat på fri hand. Och gett till oss. Så fin. Passar utmärkt här eftersom den går i svart, silver och cerise.



Nu ska jag fortsätta röjandet i mitt dressingroom. Har tagit upp alla kläder jag har i diverse kartonger i källaren. Hittat massa jag glömt bort att jag hade, bland annat lite snyggt jag fyndade i New York. Den största lyckan är att jag inte är så långt ifrån att få på mig ett par jeans. Vissa av mina gamla kjolar går redan på. I love Cambridge!

3 kommentarer:

ulrika sa...

Herrejävlar vilken fin kudde :) Vilket jobb hon måste lagt ner,verkligen fin.

Sofia sa...

Ja den är finfin! Hur gick det, hoppade du på Cambridge? :)

Inga-Britt sa...

åhhh...vilken fin kudde!! Hälsa Åsa det :-)