torsdag, oktober 16, 2008

Rusk

Rusk - ruskigaste - dagens väder. Fy. Tur att jag har skrivbordsjobb hela dagen. Mår dessutom lite illa plus att förkylningen light inte släppt riktigt ännu.

I går hämtade vi då skåpet. Till min stora glädje tyckte även min sambo att det var i världsklass. Var lite orolig för det. Vi har lite olika syn på hur vi ska inreda vårt hem. Hade Stefan fått bestämma hade vi åkt till Mio/Em/Ikea och köpt allt nytt hyfsat billigt. Men det är ju så tråkigt och opersonligt. Och lätt. Att välja rätt tar tid. Och så vill jag ha en skön mix mellan gammalt och nytt, designklassiker och budget. Nu börjar bitarna falla på plats. Faktiskt är det så att saker som Stefan till en början rynkat på näsan åt har blivit riktigt bra, i hans ögon. Som gungstolen jag hittade i Jimmys vedbod, till exempel. Den trodde de inte mycket på. Nu ska jag ta och knappa hem en lampa från Kartell på nätet. Är också på jakt efter tjusiga gardiner. Känns som om jag lessnat rejält på vepor och sånt. Ser ut som små slipsar liksom. Nej, jag vill ha ett par riktiga matsalsgardiner. Helst från Designers Guild. Men de kostar ju sååå mycket.

I dag undrar jag lite vad Polisen sysslar med. En favvis-kollega i Blg har haft inbrott i sitt sprillans nya hus den här veckan. Trots att de hittat grejerna som stals på Blocket så gör inte Polisen något för att tjuvarna är ostraffade. Wtf, säger jag.

Nu ska jag göra i ordning nästa veckas tjusigaste rep.

Inga kommentarer: