lördag, oktober 04, 2008

Risigaste

Det skulle en trevlig hockeykväll. Matilda och jag möttes upp och tog ett glas vin innan. Första perioden satt vi på våra platser. Det gjorde vi inte andra perioden och knappt tredje heller. Det var ju så mycket roligare att snacka med folk i baren. Man kan ju tycka att man borde nöja sig och åka hem när matchen var slut. Men icke. Fest hos Nyman och vidare till Wasa.

Vaknade pigg och fräsch i morse. Men sen kom den, huvudvärken from hell. Ingen bakishuvudvärk utan det var nåt annat som jag får en gång vartannat år ungefär. Det går inte att röra sig och inga alvedon i världen hjälper. Nu, fem timmar senare, har den släppt. Den jävla huvudvärken gjorde att jag fick ställa in fika med fina Karin. Hoppas träffa henne ikväll eller i morgon istället.

Nu ska jag ta och göra ett ryck. Har i huvudvärksdvala legat och glott på TV. När det blev lite bättre tröstade jag mig med Mövenpick maple walnut. Mums. Nu ska det vikas tvätt, bytas lakan, städas, skuras, lagas mat och sen hämta upp min andra Stefan. Är han hemma kommer man inte undan en till vinkväll. Och man vill inte komma undan heller.

Inga kommentarer: