tisdag, oktober 07, 2008

I dag ska jag inte gnälla...

... inte på någonting. Speciellt inte på saker som; jag har inga kläder att ha på mig i helgen när vi ska till Tallin (egentligen vet jag att jag har så mycket kläder att jag inte ens har tid att använda dem), att jag måste laga middag när jag kommer hem aptrött eller att köket inte är riktigt klart. Jag tänker inte heller gnälla över att det är lite kallt, att jag har mycket att göra eller att min kille inte lägger smutstvätten i rätt korg. Det är bagateller. I-landsproblem. Skitsaker. Det finns egentligen bara en sak som är det viktigaste; att man får vara frisk. Kliché? Javisst, men i dag har jag träffat en kvinna som gått igenom en mycket elak bröstcancer och då känns inte mina vardagliga problem så stora. Faktiskt. Hon har berättat en mycket gripande historia om hennes sjukdom och ännu mer fantastiskt är att hon gjort något fint av det. Läs mer i Maggan.

I övrigt känner jag mig hel igen. Kändes som om jag var fjortis och nykär när Stefan kom hem igår. Härligt. Hade styrt upp hemlagad pizza trots att jag ville gå och dö i sängen när jag kom hem från jobbet igår. Hemgjord pizza is the shit. Med extra allt. Jag började med att koka ihop en äkta italiensk tomatsås av tomater, lök, vitlök, chili och rödvin. Bakade pizzadeg och slängde på både det ena och det andra på pizzorna. Min favvis alla kategorier är den med getost och salami. Mums. Även banan, curry och beasås går bra. Vi åt pizza tills det stod ur öronen på oss och sen var det mys för hela slanten. Vi skulle lätt vinna VM i mys om det finns nåt sånt. Såg även Varg med Peter Stormare. Besviken, trodde den skulle vara bättre.

I dag ska flitets lampa lysa. Kombinerad jobb/lunch och sen några besök innan jag måste bänka mig vid MacBooken och göra klart vissa projekt.

Inga kommentarer: