måndag, oktober 27, 2008

Nya mål

Grå måndag. Vaknade i morse utan någon initiativförmåga över huvud taget. Dags med lite nya mål tror jag.

Vill absolut inte socialisera i dag. Jobbar därför hemifrån. Känns sjukt jobbigt att Stefan åk till Örebro, där han ska jobba under veckan. Själv ska jag ägna mig åt mig själv. Komma igång med träningen, gå på spa nån kväll. Och läsa. Läsa, läsa, läsa.

I lördags var det både bra och dåligt. Kanonmiddag med Tobbe och Matilda. Senare kom även en drös killar och drack Likör 43 med mjölk (wtf, kärringsdrink). Kakel-Per och jag sparkade igång kaminen till Stefans förtret men oj så fint det brann. Hela ligan tog en taxi till stan där det blev drama utan dess like. Sjuk jobbigt att bo på liten ort ibland, helst när folk inte vet vad de ska lägga sig i och inte.

I går var det en stor dag. Jag såg SATC-filmen för första gången. Det har varit som att suga på en karamell.. och en underbar känsla att jag haft det roliga kvar. Så klart så tyckte jag att den var världsklass. Ännu bättre blev det när söta grann-Maria kom in med ett stort fat nygräddade bullar. Hon fick inte plats med dem i hennes frys. What a shame...

Mamma bjöd in till kalas i går kväll. Förutom presenter så hade vi med oss en överraskning i levande form. Ludde Lillebror. Gissa om mamma blev förvånad! Vi åt ostron och härlig viltinspirerad trerätters. Väl hemma i Långlet igen fortsatte jakten på Audi-nyckeln. Sull-Stefan har tappat bort den. Vi har letat överjävlaallt. Dessutom åkte paranoida Stefan till papperinsamlingen för att se om den hamnat där. Inte heller i soptunnan höll den hus. Tur att vi har en extra.

Nu på lunchen ska jag ge mig ut på power walk, såå skönt det ska bli. Det här är första dagen på resten av mitt liv.

Inga kommentarer: