måndag, oktober 06, 2008

Längtar fortfarande

Är sjukt trött. Och kärlekskrank. Kunde verkligen inte sova i natt och blev till och med lite mörkrädd, vilket aldrig hänt förut. Vår nya dörrskylt "Gått till krogen" som svärmor passande nog gett till partyparet slog mot dörren i blåsten och det lät kusligt. När jag väl somnade och drömde massa tok så ringde det i telefonen 04.30. Livrädd blev jag först. Sen sur. Det var en lätt berusad älskling som glömt knapplåset. Jag fick höra på han och grabbarnas trams i en hotellkorridor i Barcelona. Undra hur pigga de var när de skulle ta taxin 05.30 till flygplatsen. Misstänker att det kommer hem en rätt sliten darling. Lördagsfestligheterna avslutades 08.20 i går morse. De gick direkt från nattklubben till frukostbuffén. En klassiker btw, något som jag gjort för många gånger. Nåja. Väl hemma lovar jag att han ska få bakistreatment med extra allt. Hemgjord pizza, chirre, dirre, lärre och film.

Det gällde ju att hålla fanan högt i lördags när man var solokvist. Hämtade upp min andra Stefan, handlade och lagade grekiskt. Mums. Karin kom med mycket glädjande nyheter. Sen anslöt även Heinz och Jimmy med mynta och andra mojito-ingredienser. Det blev nån sån och ett och annat glas vin innan Karin körde ner oss på stan. Började på Brasseriet där vi drack hallonsöja i rör. Stefan fick span på tjusig tjej men hon verkade vara på väg till Wasa. Då gick vi också dit och drack riktiga tjejdrinkar. Avslutade på Brasseriet innan vi tog taxi hem via Babs. Somnade dock "redan" vid halv fyra...

... i går blev det en väldigt skum dag. Söndagar är min och Stefans kvalitetstidsdagar. I går skulle jag mysa själv. Tur att både Elle Interiör, Hus&Hem och Allt om mat dök upp i brevis i fredags. Läsfrossa i soffan. Nästan hela dagen. Som tur är förbarmade sig mina kära päron över sin stackars ensamma dotter. Middag på Berget och sen körde vi en stor bänk från Tryckeriet till vår stora lada. Känns sjukt att det inte längre finns nåt Orsa Tryckeri. Hemma i Långlet inträffade sen något mycket märkligt. Mamma och pappa anslöt i bakiskväll. De hade nämligen kommit hem från sin lördagsfest klockan fyra på söndagsmorgonen. Ensam white trash morsa söker, grillchips och godis fick det bli. Myspys.

Nu ringde hjärtat och sa att han landat. Sex timmar kvar mao.

Inga kommentarer: