fredag, mars 09, 2012

Kramar ur

Fredagsmornar på bygatan 17 är svårslagna. Jag är fortfarande ledig en dag i veckan, oftast i alla fall, och det är min och Stellas dag. Vi tar gärna sovmorgon, för som tur är har den här morgontrötta mamman fått en lika morgontrött dotter som får dras upp ur sängen för att hinna till dagis till klockan nio. I dag blev det bara sovis till halv åtta. Då tyckte nämligen familjens tredje tjej, Isis, att det var dags att väcka sina mattar genom att ställa sig bredvid oss på kudden och pipa och kurra som en maskin.

Varje fredagsmorgon följs av lååångfrukost och gärna en Astrid Lindgren-film. Det här är enda dagen på veckan som Stella får se teve på morgonen, det hämmar nämligen kreativiteten och upptäckarlusten att matas med stimulans från en teve direkt när man vaknar. Men på fredagar är det ok.



I dag kramar jag ur ännu mer av vår fredagsmorgon. Snart kommer nämligen mormor och morfar och hämtar upp min lilla skatt för avfärd mot Venjan. Men innan dess väntar bad, packning och ännu mer mys. Love it!

Inga kommentarer: