torsdag, mars 29, 2012

En försvann, en annan gjorde entré

Jodå. I morse när vi fått på oss kläder, jag dagen till ära i ny våroutfit, så gjorde en ny sjuka entré: Magsjukan. Det hände en rejäl olycka i trappen om man säger så. Vab, igen alltså. Sunshine har varit helt urlakad och legat i min famn hela dan. Det fantastiska med ungar är dock att de kan repa sig ruggigt snabbt. Sedan en timme är nämligen magsjukan som bortblåst och Stella har dansuppvisning. Det är dock 48 timmars inkubationstid på magsjuka men i morgon får pappan vara hemma. Jag ska göra ett tidningsprojekt som redan är försenat efter veckans nedsatta arbetsförmåga. I morgon kör jag från arla morgonstund tills det är klart.


Ikväll tänker jag pigga upp mig med ett glas rött och lite mörk choklad. Det behövs, för det är verkligen sjukt tråkigt att vara hemma när man inte kan göra annat än att ligga i soffan och finnas nära. Mysigt, förvisso, men man blir så galet seg.

Biggest looser-finalen har jag sett fram emot sedan förra torsdagen. Verkar vara en hel del kilon tappade, spännande. I går såg jag så klart på Mästerkock-finalen och helt rätt kvinna vann. Har hejat på Sigrid sen första gången jag såg henne. Härlig kvinna med fantastiska färdigheter inom matlagning.

3 kommentarer:

Hannah sa...

Ett glas rött är du helt klart värd! Va snygg bloggen blivit!!

Sofia sa...

Ja visst är jag? :) Hoppas få ta ett glas vin med dig anytime soon. Vi måste spika nytt datum för vår lilla träff :)

Maria sa...

Samma här, har hejat på Sigrid sedan uttagningarna. Hela hon är sååå härlig!!

Hoppas magsjukan håller sig borta från dig (er)
Trevlig helg! :)