fredag, maj 01, 2009

Magen on tour - nu åker vi till Milano

Älskar när man vaknar tidigt, innan klockan, och vet att det är nåt kul på gång. Så var det i morse. Det verkar också som att Ramses känner att det är något på g, för han har varit som en åmande kelgris i min famn hela natten. Älskade katt! Det brukar ju vara problem med honom när vi ska åka bort. Denna gång försöker vi med en ny metod. Ida bor här medan vi är borta så att han inte känner sig så ensam.

I går var det Valborg. Vi hade en trevlig kväll med Karin, Anders och prinsessorna. Vi åt grillat, Freya åt ostbågar och så var det dags att gå ner till kasen. Dessvärre beter sig vissa andra i byn inte riktigt som man själv skulle ha betett sig. De tände på elden redan vid femtiden så när vi kom var det bara aska. Vi vuxna struntar ju tunt i det men det blir synd om barnen som hade sett fram emot brasa. Det verkar som om det var fler grannar än vi som blev irriterade så vi får styra upp en egen nästa år. Nåja, det gick ingen nöd på oss som gick hem och åt Karins goda ananaspaj och såg på törnrosa med dockorna.

Min så kallade sambo är föga förvånande ute i sista sekund och ska beställa biljetter till fotbollsmatchen. Dumt att göra det tidigare, liksom. Jag ska försöka få på mig lite mascara, stänga väskan och sen bär det av mot flygplatsen. Hello Milano.

Kommer hem på tisdag kväll. Ska bli så ofantligt skönt att komma bort.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Tack för din medverkan med att dra ihop ris och kvistar till majbrasan, kratta och snygga till våran båthamn. Koka kaffe,baka och hjälpa till. Nej du hade väl inte tid för du hade väl annat för dig. Men att klaga det verkar vara din grej. Vi andra hade i allafall jättetrevligt...Hälsningar ....

Sofia sa...

Vet du vad, vi hade ingen aning om förrän samma dag att det ens var något sådant på gång. Hade gärna hjälpt till om någon hade kommit med en fråga. Och du har ju ingen aning om vad jag hade för mig.
Vi hade också jättetrevligt, för din vetskap, så det gick verkligen ingen nöd på oss. Som jag skrev; det var barnen som gärna ville se brasa eftersom de hade hört att det var en sån.
Till skillnad från dig så står jag för mina åsikter i mon blogg, känns rätt patetiskt att kommentera anonymt. Iofs så är det inte särskilt svårt att räkna ut vem det är.