söndag, maj 03, 2009

Ingen kickar fotboll som han

Sitter i hotelllobbyn tillsammans med oldrickarna. Sjalv festar jag loss pa ytterligare en flaska italiensk mineralvatten. Det ar ljuvligt i Milano. Resan ner gick precis enligt planerna och vi kunde komma ner till en sommarstad. Invigde genast med pizza, of course.
Nu har jag de obligatoriska storstadsskavsaren. From hell dessutom. Slar aldrig fel. Sommarvarme ger ju vanligtvis svullna fotter och i kombination med graviditet ar det forodande. Naja, vad gor det nar solen skiner, maten ar god och shoppingen fantastisk (men dyr). Har sa klart fyndat lite. Vi lyckades ocksa fynda fyra biljetter till Inters hemmaarena San Siro. Trots att jag ar totalt ointresserad av fotboll sa var det magiskt, framforallt att se Zlatan live. Underbart nar han forst tystade hemnmapubliken som buade ut honom for att direkt efterat gora 1-0. 80 000 skrek och stadion gungade. Det enda jobbiga var att alla rokte overallt. Jag madde skit av det, speciellt de som rokte gras.

Man ar ju lite ringrostig pa engelska varje gang man aker ivag, tycker jag i alla fall. Stefan tar dock alla pris. Nicke Nyfiken fick ju lov att dra i larmsnoret i duschen. Nagra minuter senare ringer receptionen och Stefan svarar: "Hello, I just came out the snore". Hhahahaha. Jag kommer att vara latt harmynt nar jag kommer hem.

Nu ar det sovdax, i alla fall for mig. I morgon vantar en tur i design- och inredningsdistrikten. Har redan sett en Kartell-affar. Jag doooor.

3 kommentarer:

Unknown sa...

Hej! Hoppas att ni har det bra i "the old country". Halsa alla de andra och ta hand om dig. Puss/Kram

Stefan

Elin sa...

Åhh va härligt med Milano =) Hur länge blir ni där? =) Hoppas på en massa bilder sen.. =P kraaam

Sofia sa...

"Stefan kom hem för jag längtar efter dig" The od country var underbart. Det blir de även till midsommar när vi ska hänga. Puss!