fredag, maj 15, 2009

Min första...

... bebishopping!



Det är egentligen väldigt, väldigt konstigt med tanke på hur bra jag är på att handla andra saker. Att de inte blivit bebisshopping tidigare alltså. I dag var det dock dags och jag får ju tänka unisex nu innan bebisen kommer. Svart och vitt funkar ju oavsett om det är en pojke eller flicka. Nu när jag tittat runt i bebiskläderdjungeln lite så kan jag konstatera att jag redan framkallat en svår allergi för saker med tryck av typen Hello Kitty, Kalle Anka, Stålmannen och så vidare. I don´t like it. Det ska vara som både min inrednings- och klädesstil i övrigt. Enkelt och stilrent. Sen finns det så klart vissa mönster och grejer som är fina men inte Hello Kitty. Jag hatar verkligen Hello Kitty.

Innan bebisshoppingen lunchade jag med en bebis och hennes mamma Tin. Trevligt, som vanligt. Innan dess har jag farit runt i svarta pärlan på diverse jobb och det passade perfekt denna dag.

I går for jag till Älvdalen och konstaterade två saker; 1) jag har saknat Malin, och 2) de har sjukt mycket godare thaimat i Älvis än i Mora. Efter att vi ätit upp den sjukt goda thaimaten tog vi med Malin och Linus (som är i Afghanistan och räknar kalsonger) hund Emil. Jag orkar verkligen inte hålla samma takt och distans som tidigare men det var ändå skönt att komma ut på PW.

I dag känner jag TGIF (thank god it´s friday). I kväll blir det grillning med älskade älsklingen som skiner som en sol efter att han sett sin lilla son eller dotter på UL igår. Som barnmorskan sa; det är först när de blivande papporna får se barnet som de förstår att det ska komma. Har tänkt mycket på UL igår och är väldigt tillfreds med den barnmorska som utförde undersökningen. Hoppas hon jobbar på BB när vi ska dit. Hon var liksom proffsig och rolig på samma gång. Så att det kändes väldigt avslappnat.

2 kommentarer:

Karin sa...

Men-vet du en sak...Jag köpte exakt samma plagg-som första baby shopping.På Åhlens...och nu har Ella den idag..och är världens finaste i den.Cool tjej.Håller med dig om allt tjafs på kläderna..Bort.
Ha en fin helg och njut av magen..för snart är den bara i vägen...:)Typ i v 30 då du inte ser dina fötter längre och bara grinar av inte kunna sätta på dig dina skor.Men sen i Oktober blir allt Underbart igen.Stor Kram

Sofia sa...

Det här är heeeelt sjukt Karin. Jamenar vad är oddsen för att vi båda köper samma lilla dress av alla tusentals små plagg som finns. Helst när du bor i Sthlm och jag i Mora. Det var menat, haha.
Ska njuta, men längtar efter att magen ska bli större så att bebisen så småningom kommer ut :(
Hälsa F&E
Kram kram.