söndag, maj 17, 2009

Helg och snart helg igen

Vi hyrde en helt sjuk film ikväll och patologer i NY som satt i system att mörda. Kan inte rekommenderas. Dagen i övrigt var dock tipptopp. Vaknade sent, åt gofrulle, solade och läste trädgården. Sen blev vi båda sugna på cykeltur men vi kom inte så långt. Hamnade hos våra mycket trevliga grannar ett par timmar. Det är så bra med den typen av grannar, tycker jag verkligen. Efter lite grannhäng blev det en liten cykelrunda ändå. Sen fick Stefan ett akut pizzasug, kanske för att det blev lite alkoholhaltiga drycker i går.

Gårdagen var väldans trevlig. Jag hämtade först upp en hippie. Det var Hasse som skulle på hippiefest med Benny.



Tin och jag gjorde stan en sväng och avslutade med fika/sen lunch. Väl hemma igen kom så småningom en übertrött innebandycupspelare och sedermera två till. Även Tobias, som var gräsänkling i helgen då Matilda var på fotokurs i Gävle dök upp.
Jag gjorde en alkoholfri drink och grillade först halloumi.



Tobias njöt av solen.



Jimmy likaså.



Och Sticko också.



Efter väldigt mycket mat, där en rabarberfluffdröm satte paltkoman ordentligt jäste vi ner oss i soffan för att se Malena göra bort sig i Moskva. Jag har aldrig gillat den där låten och inte nu heller. Fråga: kan vi inte nästa år skicka någon som inte ser ut som en död transa? Please.
Den norska karamellen vann ju mycket välförtjänt och jag har hela dagen i dag trallat på "I´m in love with a fairytale.. ".

Helgens finaste fick jag av Stefan, en vacker rosa bukett på Sofiadagen i fredags:



Helgens konstigaste måste vara min ljus som ju ser rätt lustiga ut när de smält i majsolen.



I natt har jag känt mig halv. Ingen varm lurvig kropp i sängen som spinner, luktar sköljmedel och myser in sig i armhålan. Jag visste instinktivt att något var fel när Ramses inte kom hem i går kväll. I morse gick jag på jakt efter honom och hörde ett desperat skrik från grannens lada, där stackarn blivit instängd. Nu tar vi igen missat mys, alla tre.

Det blir en bra men kort vecka, känns det som. Onsdag kväll åker vi till Göteborg. Innan dess ska jag bland annat se på isbjörnar i morgon på pressvisningen av Polar World, världens största isbjörnsanläggning. Hoppas också hinna se älsklingens premiärmatch i nya fotbollslaget. Men det är mycket att göra innan dess så det är nog bäst att släcka för i dag.

Inga kommentarer: