torsdag, maj 07, 2009

Lagom med tredagarsvecka

Det är tur att det bara är tre dagars jobb denna vecka, hade inte pallat annars. Strax innan lunch i dag höll jag på att falla ihop av trötthet. Åkte därför hem och gjorde en med järn fullproppad spenatsoppa. Sov sedan middag en timme och får därför jobba lite nu på kvällen. It´s sooo worth it.

Lagom till middagen kom Milanoresenärerna förbi så jag bjöd på resterna av spenatsoppan. Även mannen i huset hann vara hemma i cirka sju minuter innan han stressade vidare på möten och jobb och gud vet vad. Har således en kväll för mig själv och det är välbehövligt. Har gjort terapeutiska saker som att städa i köksskåpen. Ska även sortera ur min garderob lite eftersom det varje vecka faller bort plagg som jag inte längre kommer i. Jag älskar tid för mig själv! Precis som jag så klart gillar tid med de jag tycker om. Ombyte förnöjer.

I morgon ska jag på mötesdag i Borlänge. Känns som om jag inte har tid med det. Nåja, det blir nog bra. Längtar efter fredagskväll med god mat. I helgen ska jag hänga med fröken Knutsson som är hemma, se Eurovisionsschlagern och planera trädgården. Det sistnämnda lär gå så där.

2 kommentarer:

Karin Jansson sa...

Hej!
Nu är du ute och cyklar lite för det är ingen Eurovison i helgen utan först nästa helg. Men trevlig helg ändå :)

Sofia sa...

Haha, jag veeeet det nu. Tyckte det var så mycket Eurovision och Malena i tidningen att jag drog slutsatsen att det måste vara i helgen. Får vänta till nästa :)