fredag, maj 15, 2009

Filmlycka

Älskar fredagskvällar i soffan. I kväll festar jag på Trocadero, en sjukt underskattad dryck. Efter jobbet skulle vi titta på utemöbler. Det finns verkligen inte mycket snyggt i Mora. Jag gillar inte den här konstrottings-trenden som råder. Inte alls faktiskt. Och jag gillar inte det andra jag ser heller. Eller jo, de där riktigt dyra designade i de glossiga magasinen. Men runt 20 tuss för utemöbler, nja. Ska köpa ett par budget och måla dem. Så får det bli.

Efter fredagshandling på Maxi skulle vi återuppleva Italien med pasta. Tjenamors. Nya hällen i nya köket fungerade icke. Och till och med elektrikern i huset gick bet och slet sitt hår. Jag ställde in mig på hämtmat efter en timmes försökande. Men då vips, så hoppade den igång. Till pastan njöt jag av Jönsonligan på Mallorca, älskar Jönsonligan. Som om det inte var nog så visade de godingen I samlarens spår och nu min gamla favvis Bad Boys. Vilken filmlycka!

I dag har det varit Sofiadagen. Jag har alltså namnsdag. Hela två personer har uppmärksammat det. Linda och Stefan. Av den sistnämnda fick jag en väldigt vacker rosa bukett. Läste du Matilda; inga rosor ;)

Nu ska jag kvällsduscha, ta bort utomhusresterna på katten och krypa ner i Hästens.

Inga kommentarer: