lördag, november 01, 2008

Vilken härlig dag

Vaknade skönt utsövd för ett par timmar sen. Avnjöt en härlig frulle innan Stefan stack på match. Känns som en härlig lördag. Jag ska först ta en liten, liten del av veckans presentskörd och sen ge mig ut i finvädret Ser fram emot en lång härlig promenad i solen. Tror att det är dags att gräva fram Craft-kläderna i källaren till och med. Hello vinter.

Det var riktigt trevligt igår och lagom. Vi var hemma redan tolv, så skönt. Innan dess hann vi hänga i vip:en med delar av banden. Där fick jag reda på att två av mina vänner, som inte känner varandra, har varit groupies under sommaren. Haha. Vidare så tror jag att prao-Caroline hookade upp med en långhårig musiker. Kul. Själv träffade jag Emma som jag lekte så mycket med i Venjan när jag va liten. Kul, kul.


Rockbrudar? Nja, den ena i alla fall.


Snygga Linda gungar gungstol och dricker öl.


Hade helt glömt bort att det är Halloween. Men så kom grannpojkarna Gabriel och Jonathan förbi och skrek "bus eller godis". Perfekt, tänkte jag, för jag har godis hemma. Glömde dock att Stefan varit hemma ett dygn. Det låg några ynka små godisar kvar i skålen. Jag sa åt Stefan att ge dem godiset och själv hämtade jag en slant och en chipspåse. Senare kom gossarnas mamma Patricia förbi - med godisskålen. Stefan förstod inte att han skulle ge bort godiset i den, inte hela skålen. Hur man nu inte kan fatta det. Senare kom även Maya med pappa Anders och spökade. Maya var världssöt as usual, i går kväll iklädd trolloutfit. Jag vet inte vad treåringar tycker om 70-procentig choklad. Men det var det enda vi hade kvar i godisgömmorna.


Veckans presentskörd: Finaste sambon kom hem med hela Sex and the City-boxen. "Så att du inte får tråkigt när jag är borta nästa vecka". Det är kärlek. Ska se ett av hur många avsnitt som helst nu. Sen blir det sol.

Inga kommentarer: