onsdag, november 12, 2008

Rosa snickaren gör comeback

Den här veckan har jag fått tillbaka den energi och framåtanda som jag delvis saknat på sista tiden. Och det är så skönt att det inte är klokt. Det finns massor jag vill göra, och så har jag inte känt sen i våras. Hurra.

Det var en mycket trevlig stund hos hudterapeuten i förmiddags. Att bli ompysslad är avkoppling om nåt. Känner mig riktigt pigg och fräsch i hyn efteråt också. Efter spenatsoppa (igen), denna gång med fetaost till åkte jag till jobbet. Perfekt kombo att jobba hemifrån halva dan och andra halvan på kontoret.

Andreas och jag har nyss varit och fikat. Det planeras för fullt nu inför morgondagen då vi ska ha stor middag med vissa av våra annonsörer. Det ska bli grymt kul.

Dagens gladaste överraskning är att Stefan kommer hem i morgon kväll, så att vi får mysa lite innan jag åker vid fredag lunch. Innan han kommer hem ska rosa snickaren göra comeback. Jag och svärfar ska sätta upp salningar till dörren ikväll. Undra hur det ska gå med mig som assistent? Sist slutade det att jag höll på att ramla ner från altantaket när jag spikade papp. Inne i snickrandet gick jag rakt in i ett stuprör så att det svartnade för ögonen. Det kom massor av blod och blev ett fult jack. Då tog chefssnickaren Folke mig ur tjänst.

Inga kommentarer: