söndag, november 09, 2008

Sköna söndag

Skönaste söndagen på länge. Det är dåligt väder - och då har man en god anledning att stanna inne och mysa. Vidare så är jag sjukt pigg och utvilad efter massor av skön sömn i helgen.

Fredagen på mässa var helt kanon. Svempa och jag hade en heldag som innehöll väldigt mycket skratt. Vi är ett jävla team, plus att vi har sjukt kul tillsammans. Har verkligen fått en nytändning på jobbet. Och ännu bättre ska det förhoppningsvis bli.

Fredagskvällen bjöd på en massa delikatesser och Idol, somnade redan elva och sov sedan massor av timmar. Sweet. I går var det en hemmadag, en sån jag längtat efter. En dag utan måsten. På kvällen firade vi Ellinor i Kråkberg. Hade mycket trevlig fördrink hos Karin och Anders där vi fick lära känna ett nytt par. Väl på festen dansade jag bugg som aldrig förr. Det är faktiskt sjukt kul. Lyckades få Stefan att gå med på att vi skulle ta en taxi redan halv ett. Dessvärre skulle Ida åka med via stan. Och då fick ju Stefan bara lov att gå på krogen. Riktigt tråkigt ute i Mora igår, som tur va, så vi var hemma två. Äntligen.

I dag har jag fått i min ofattbart många mackor till frukost. Hade glömt bort hur gått det är med vitt, rostat. Inte bästa brödet men har man en strikt GI-kost annars så kan man ju unna sig lite vitt bröd en söndag. Nu ska jag ligga i soffan under filt ett tag innan det är dags att laga mat. Så förbannat svårt att komma på fars dags-present att jag helt enkelt bjöd in pappor med respektive till trerätters istället.

För husfridens skull måste Stefan och jag komma överens om en sak idag. Högtalarjävlarna. Jag hatar högtalare men tydligen är det något man "måste" ha. Jag tycker att det är dyrt och onödigt. Men jag fick ge mig för när han kom hem från Örebro i fredags så var en stor kartong med hem. Som tur är så är högtalarjävlarna små och hyfsat snygga. Nu måste jag bara övervaka så att han inte sätter upp dem på fel ställe.

Inga kommentarer: