måndag, november 24, 2008

Solokvist igen

Jahapp, då var det måndag igen. Måndag med storm. Har knappt sovit en blund inatt för markiserna har slagit mot huskroppen som i den värsta skräckfilmen, Buu. Tänkte sömndrucken i morse att nu, nu måste det vara rejält med snö utanför. Tji fick jag. Vinter 08 kom hit.

Nu har han åkt igen. En utlovad vecka blev en till. Och en till. Men på torsdag ska Bauhaus Örebro vara klart och då kommer han hem för gott. Efter fem veckor på bortajobb. Har varit både bra och dåligt med det. Vi avslutade den här helgen med riktigt bra thriller och sked i divanen.

Lördagens 30-årsskiva var en hit. En sen hit eftersom vi vimlade hem först vid halv fem efter mycket, mycket ABBA. Som vi sjöng ABBA-dängor. Riktigt kul party. Igår blev det således sovis innan vi bylsade på oss och gick på julmarknad i byn. Jag spanade på lite olika fårskinn och eventuellt slår jag till inom snar framtid.

Söndagsmiddag bjöds i villa Westman på Berget. Mamma hade gjort förstaklassig mat som vanligt, Väl hemma igen såg vi säsongsavslutningen på de ensamma mammorna och nej, det var inte särskilt otippade val.

Idag ska bli en lugn dag. Jobb hemma och jobb på annan ort väntar innan jag bjuder hem Emelie på måndagshäng.

Inga kommentarer: