torsdag, november 13, 2008

Favoritsaker



Regerade nyss på att mina absoluta favoritsaker just nu hade samlats på vardagsrumsbordet. Iittala-ljushålarna piggar upp i vintermörkret. Exuviance Purifying cla masque är ett måste för vinterhuden. Vi snackar en mirakelprodukt. Bästa för en frusen person som mig är dock ändå den lilla svarta dosan som det står Audi på. Man trycker på en knapp, ungefär fem minuter innan man ska iväg. När man sen kommer ut till bilen så är den varm, både inuti och i motorn. Dessutom perfekt att ha med sig i handväskan och trycka igång när man ska hem från kontoret. Det kallas tydligen bensinvärmare, den här grejen. I love it!

Idag blir en händelserik dag. Först ska jag skriva ihop sista Maggan. Nästa vecka byter vi namn. Sad buth true. Men det kommer bli bra. Namnbytet och det utökade utgivningsområdet (Leksand och Rättvik) firas ikväll på Orsa Bowling. En hel drös från Borlängekontoret kommer och en ännu större drös annonsörer och samarbetspartners. Det vankas mingel, filébuffé, lite underhållning (som jag och Andreas lyckades ragga ihop i sista sekund igår) och slutligen discobowling. Det finns alla förutsättningar för att det blir en riktigt trevlig kväll.

Igår var det också en mycket trevlig kväll. Jag spontaninbjöd den nyblivna singeln Linda på grekisk afton. Vi åt grekisk sallad och delade en flaska vin. Det blev mycket surr om ditten och datten. Jag gillar verkligen Linda! Hon är en tjej helt i min smak. Folke var här ett tag också och den rosa snickaren fick assistera lite. Eftersom jag precis innan Folke kom hade besökt det statliga spritmonopolet och inhandlat årets Blossa-glögg blev det en liten kopp varm julstämning. Vi konstaterade att årets smak blåbär var en riktig hit.

Inga kommentarer: