tisdag, november 20, 2007

Tråkigare tråkigaste tisdag

Jag har ingen lust att åka hem. Därför är jag klar på jobbet och slösurfar och försöker få iväg alla papper till myndigheter och gud vet vad det är. Alla som "bara" är anställda ska veta hur mycket arbete ni slipper. Nuförtiden är ju jag också "bara" anställd men det väller in papper ändå. Mest är det skatteverket som skickar... reklamskatt, moms, arbetsgivaravgifter. You name it! Idag är det förvaltarfrihetsbevis och nåt datortjafs som ska fixas - det tar så mycket tid. För att inte tala om att samla in allas lönerapporter, milersättning, försäkringar bla bla bla. Så skönt att jag slipper det mesta av det där nuförtiden.

Idag har jag skrivit en rätt rolig julkrönika. I år ska det nämligen firas som aldrig förr. Nu sitter jag och väntar på att produktionschef-Katarina ska skicka upp ett tydligen jättesmarrigt pepparkaksrecept så att jag kan börja årets stora julbak. Snällaste pappa ställer upp med sitt favvisrecept. Om han nu pallar baka det med tanke på att farsgubben halkade på en isfläck häromdagen och är halvt invalido, stackarn.

I övrigt känns allt tråkigt i dag. Vet inte riktigt varför men jag antar att det känns så här ibland när det kommer över en. Jag saknar en massa som jag inte kan skriva om här, det uppfattas ändå bara på fel sätt vilket är väldigt väldigt tråkigt, tycker jag i alla fall.

Inga kommentarer: