torsdag, november 29, 2007

Let it snow, let it snow, let it snow

Yes. Nu är det vitt. Verkar som om det snöat hela natten lång. Det är pulsning som gäller idag. Tur att jag har stövlar som går lite över knäet. Och over knees. Då håller man sig torr och varm.

Snart är det helg - hurra. Om snart ett dygn packar vi Annas fina Vasaloppsbil full med grejer och drar till Sälen. Det ska bli hur jävla kul som helst. Ikväll ska jag fixa pannacotta till den italienska trerätters vi ska avnjuta i någon av stugorna i morgon kväll. Hörde något om Bygelhof och schlagerkväll i morgon också. På lördag blir det Lammet och Grisen följt av av skönt häng i coola Skilodge. Självklart HC på kvällen. Det är få ställen det är sånt hålligång på som i Sälen. Precis vad jag behöver. Roligaste är att vi enbart har planer för kvällarna. Inte en enda för dagarna. Får väl se om vi pallrar oss ut i backar eller spår. Jag är ju i alla fall fit for fight i mina nya vinterkläder. Stefan kommer att få en tuff helg som ska bo själv med mig och Anna. Han kanske rymmer till barnfamiljsstugorna efter allt tjejsnack.

Igår tryckte jag hembakade pepparkakor med mögelost så det stod härliga till. Känner fortfarande av det i stackars magen. Nu ska jag ge mig på saffransbullar istället. Har hittat kanske världens bästa recept. Det är så kul att baka! Borde man göra oftare.

Nu MÅSTE jag komma på ett ämne för min ledare. Det står still i skallen.

Inga kommentarer: